tisdag 24 juni 2014

1D KONSERT!

Förlåt om jag inte har skrivit något inlägg på jätte länge men jag har varit upptagen med det ena och det andra.

Iallafall så var jag till Sverige för ungefär en vecka sen. Vi for dit med båt och vi tillbringade en dag på båten Amarillo. När vi kom till Sverige for vi till ett hotell nära Kista gallerian. Nästa dag (lördag) for vi och shoppade till Kista gallerian och jag tror det är en av de bästa gallerior jag har varit till. Alla mina favoritbutiker fanns där och många till! 

Senare på kvällen for vi tillbaka till hotellet för att fixa till oss inför konserten! Klockan halv fem for vi med ett tåg som tog oss till Friends Arena. Och när vi gick från tåget mot Friends Arena såg jag Clara Henry och Simon Lussetti gå förbi mig och jag hade till och med ögonkontakt med Simon!

Klockan sju började 5 Seconds Of Summer spela och jag har bara ett ord att tillägga om dem. DAYUMN! Och ungefär kvart före nio kom fem underbara killar utspringande på scenen, och ni kan ju gissa vilka de var! ONE DIRECTION! De var precis som jag trodde om inte bättre, och såklart skulle de göra konserten speciell. Först sjöng de Mamma Mia och sen kastade Harry vatten på fansen som stod nära scenen. Nästa dag for vi med båten Grace tillbaka till Finland.

Ja, det var väl typ allt om min resa till Sverige ^^
Har ni frågor så är det bara att fråga!

#ami

Inga kommentarer: